top of page

Kompetencer

Jeg har et godt kendskab til forskellige materialer og deres egenskaber. Dette er en af forklaringerne på, hvorfor jeg er så god til mekanisk problemknuseri. Derudover er jeg god til at sætte mig i brugerens sted og til at omsætte brugernes krav, adfærd og ønsker til overbevisende designløsninger - der virker og som vækker begejstring.

Gennem årene har jeg deltaget i utallige udviklingsforløb og er derfor hurtig til at opfange de væsentligste parametre og problematikker ved hvert enkelt projekt.

Selv om jeg ikke erkender mig til en bestemt metode eller proces, er der dog nogle processer og aktiviteter, som alle kan have fordel af at implementere i deres udviklingsforløb. Uanset opgave og udviklingsforløb kan jeg garantere dig, at  være engageret, lyttende og tæt på dig som kunde.

Brugerinddragelse og research

 

I nogle tilfælde kan det være en rigtig god ide at udvikle produkter sammen med de fremtidige brugere. Dette kan gøres på mange måder, men en ting er helt sikkert: løsningen bliver ikke den samme, som hvis man undlader at gøre det.

Alt for mange produkter bliver desværre udviklet bag et skrivebord, hvor det jo af naturlige årsager er ret svært at forestille sig hvordan produkterne rent faktisk bliver brugt i virkeligheden.

Vælger man at inddrage brugere vil det oftest bidrage med et meget spændende og inspirerende forløb og kan være det der gør forskellen.

Idéudvikling

De færreste idéer kommer af sig selv. Der skal arbejdes metodisk og analyserende for at generere ideer.

Det endelige produkt bliver jo desværre ikke bedre end den bedste ide, så det er oftest i denne fase at den største værdi ligger.

Ideer kommer først når der er et problem at løse, og når man forstår problemet og dets forudsætninger til fulde. Jo længere tid man har arbejdet med produktudvikling, jo hurtigere er man i stand til at finde den bedste løsning på den givne opgave. Til tider ligger ideen i en ganske lille detalje; til tider som et overordnet koncept.

Realisering

 

Gennem mange forskellige projekter, har jeg oparbejdet den viden, der skal til for ubesværet at træde ind og ud af forskellige virksomheders udviklingsafdelinger.

Gode ideer skal kunne realiseres. Derfor er det vigtigt at have en pragmatisk tilgang til produktudvikling. Hvad er et stærkt design? Noget der kan lade sig gøre inden for de givne rammer, eller det aldeles kompromisløse udtryk ? Som konsulent finder jeg den største glæde og udfordring i at designe produkter der er realiserbare inden for de rammer som enhver virksomhed har. Også din....

 

bottom of page